Word een partner

Sluit je aan bij een leidend netwerk van podia, organisaties en ticketbedrijven die fans op de eerste plaats zetten.

Defqon LogoEventix LogoSziget LogoHellfest LogoAncienne Belgique LogoDGTL LogoCercle LogoDefqon LogoEventix LogoSziget LogoHellfest LogoAncienne Belgique LogoDGTL LogoCercle Logo

Waarom samenwerken met ons

Door samen met ons de doorverkoop van tickets te regelen, kun je de ervaring voor fans verbeteren. Zowel voor fans die niet meer kunnen als voor fans die de oorspronkelijke verkoop gemist hebben.

Onze betrokken partnerships managers zullen ervoor zorgen dat je evenementen volledig zijn opgezet, volledig is gebrand en klaar is voor de best mogelijke ervaring.

Geen woekerprijzen met onze 120% prijslimiet

Onze partnerships managers behandelen alle vragen

Ontgrendel een nieuwe inkomstenbron

Maak een einde aan fraude met doorverkoop

We zorgen ervoor dat er geen enkel ticket verloren gaat

Wij promoten jouw evenementen onder onze fans

Wat we bieden

Volledige Veiligheid: SecureSwap

Via onze SecureSwap technologie controleren we de geldigheid van de barcode, maken we deze ongeldig en maken we een volledig nieuw ticket met de persoonlijke details van de koper.

SecureSwap garandeert toegang voor de koper. Wanneer het duidelijk is voor fans dat TicketSwap de enige plek is om te kopen en verkopen, zijn er geen problemen bij de entree.

Status
Barcode
Eigenaar
Aangeboden

7208243315872

Aangeboden

5213523521353

Aangeboden

5132521233545

Aangeboden

676834677898

Aangeboden

574658465834

Aangeboden

31245155251512

SecureSwap

Wat we bieden

Ultieme Controle: Sealed Tickets

Het ticket verlaat ons gedeelde ecosysteem nooit. De enige plaats om tickets te kopen en door te verkopen, wordt beheerd door de ticketaanbieder, de organisator van het evenement en door TicketSwap.

Sealed ticketing zorgt ervoor dat je 100% van de transacties ziet plaatsvinden. Tickets worden pas uren voor het evenement uitgegeven waardoor er maximale controle is.

Sealed TicketsSealed Tickets

Wat we bieden

Verkoop je primaire tickets op TicketSwap

We kunnen een branded ticketshop aanbieden waarmee je direct tickets kunt verkopen, zodat je toegang krijgt tot fans die hun koopreis bij ons beginnen.

Terwijl de ticketing wereld innoveert, helpen we partners om voorop te blijven lopen waardoor promotors en organisatoren meer controle krijgen.

Official ticket shop

shop.dgtl.com
€ 70,00/ Ticket

Official ticket shop

shop.sziget.com
€ 192,00/ Ticket

Wat onze partners zeggen

De Partnerships Managers bij TicketSwap geven altijd snel antwoord en zijn heel ondersteunend, hierdoor kunnen we snel schakelen en doorpakken wanneer dat nodig is. Voor DGTL is het belangrijk dat we een betrouwbare resale partner hebben, TicketSwap biedt de meest betrouwbare mogelijkheid die er is. Erg fijn voor ons en onze bezoekers!

Leroy KaandorpDGTLDGTL
Leroy KaandorpDGTL

Dankzij de samenwerking met TicketSwap elimineren we ticketfraude, wat goed is voor zowel organisatoren als voor ticket kopers. De evenementen opzetten is makkelijk en Secure Swap is voor alle Eventix tickets automatisch geactiveerd. Daarnaast hebben we altijd vlot contact met de Partnerships Managers bij TicketSwap, zelfs buiten kantoortijden.

Joost AanenEventixEventix
Joost AanenEventix

TicketSwap is de onmisbare tool voor een veilige tweedehands verkoop die onze festivalgangers de zekerheid geeft van een geldig ticket dankzij SecureSwap. De eenvoud van de transactie en de manier waarop TicketSwap de doorverkoop reguleert, stellen ons in staat te focussen op onze kernactiviteiten: Hellfest organiseren.

HellfestHellfest
Anaïs DozoulHellfest

Meer dan 8 miljoen fans

Vertrouwen ons met hun tickets

6000 partners

In 11 landen en op 2 continenten

13 valuta's

Voor fans om te kopen en verkopen in hun eigen valuta

100% veilig

Sluit fraude uit met SecureSwap

12/7 support

Via telefoon, e-mail en chat in 9 talen

Een limiet van 20% bovenop prijzen

Een garantie dat fans een eerlijke prijs betalen

Interesse?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Rokin 75, 1012KL, Amsterdam, the Netherlands

020 30 80 676

partnerships@ticketswap.com