Controle over je ticketdoorverkoop

Sluit je aan bij meer dan 100 locaties, organisatoren en ticket providers die fans op de eerste plek zetten.

Maak een einde aan oneerlijke prijzen & fraude

Maak een einde aan oneerlijke prijzen & fraude

Verkrijg inzichten en data

Verkrijg inzichten en data

Bereik nieuw publiek

Bereik nieuw publiek

Case studies

Lees meer over onze succesvolle samenwerkingen in de onderstaande case studies

Sziget

Sziget

Een van Europa’s grootste festivals, waar fans van over de hele wereld op afkomen, heeft door middel van een samenwerking met TicketSwap de toegangscontrole gestroomlijnd. Fans kunnen eenvoudig tickets van verschillende ticket providers kopen en verkopen.

Bekijk case study
See tickets

See tickets

Middels een gestroomlijnde integratie met TicketSwap heeft Europa’s meest prominente ticket technology provider een optie voor ticketdoorverkoop aan het portfolio van klantendiensten toegevoegd. Klanten van over heel Europa kunnen op aanvraag Secure Swap instellen voor hun evenementen.

Bekijk case study
Ancienne Belgique

Ancienne Belgique

De toonaangevende Brusselse concertzaal heeft met behulp van TicketSwap’s Secure Swap een nieuwe houding aangenomen tegenover ticketdoorverkoop, waarbij fraude wordt voorkomen. Het poppodium verwijst fans proactief naar TicketSwap om tickets te (ver)kopen en opkopers te vermijden.

Bekijk case study
Avatar
Robert MulderApenkooi

De secundaire ticketmarkt heeft een enorm imagoprobleem door fraude en opkopers. We zijn dit op een positieve manier aan het veranderen door een van de eerste organisaties te zijn die samenwerkt met TicketSwap, en festivalfans helpt bij het vinden van eerlijke en veilige tweedehandstickets.

Secure Swap

Secure Swap

Secure Swap voegt een extra veiligheidslaag toe aan de doorverkoop, wat mogelijk wordt gemaakt door samenwerking met onze partners. Door integraties met een aantal primaire ticketverkooppunten kan het systeem realtime tickets controleren en tickets die zijn verkocht op TicketSwap vervangen. Op deze manier weten fans zeker dat ze 100% unieke tickets ontvangen. Dit betekent een eenvoudigere toegangscontrole voor organisatoren en locaties, en daarnaast elimineert het problemen voor fans met frauduleuze tickets aan de ingang.