Veilig tweedehands tickets kopen en verkopen

Op TicketSwap koop en verkoop je veilig, makkelijk en eerlijk tickets voor concerten, festivals, sportwedstrijden, theater en dagjes weg. Door strenge controles en samenwerkingen met organisaties wordt fraude voorkomen.

Waarom TicketSwap?

how-does-it-work:why.safe.titlehow-does-it-work:why.safe.title

Veilig

TicketSwap is veilig. De tickets en verkopers op ons platform worden op basis van verschillende criteria gecontroleerd. Door partnerships met organisaties en ticket providers bieden we SecureSwap tickets aan, die 100% geldig zijn. Lees hier meer over SecureSwap.

how-does-it-work:why.easy.titlehow-does-it-work:why.easy.title

Makkelijk

Het aanmaken van een advertentie is met een paar klikken gebeurd. Upload je ticket en vul de benodigde informatie in. Hierna heb je er geen omkijken meer naar - we laten het je weten zodra je ticket is verkocht en we maken het geld binnen drie werkdagen over naar jouw bankrekening. Een ticket kopen is ook heel eenvoudig. Je rekent direct af via onze app, waarna het kaartje onmiddellijk beschikbaar is in jouw account op TicketSwap en ook per e-mail naar jou wordt verstuurd.

how-does-it-work:why.fair.titlehow-does-it-work:why.fair.title

Eerlijk

Als TicketSwap-fan weet je dat je altijd een eerlijke prijs betaalt voor jouw tickets. We beschermen kopers tegen woekerprijzen doordat we een maximale verkoopprijs hanteren van 20% boven de originele ticketprijs.

Tickets kopen

⚡️ Ontvang je ticket gelijk

Vind het ticket waarnaar je op zoek bent, betaal online en je ontvangt het ticket direct. Tickets die je te koop ziet staan zijn al door de verkoper geüpload, dus ze worden meteen na het afrekenen naar jou verstuurd.

👮‍♂️ Strenge controles

Fraude wordt voorkomen door het controleren van gebruikers en door samenwerking met evenementenorganisaties. Klik hier voor meer informatie over gebruikerscontrole.

👁 Transparantie

Je kan de naam en de foto zien van de persoon van wie je een kaartje koopt. Daarnaast kan je ook zien of er een social media account is gekoppeld en of ze in het verleden tickets hebben verkocht op ons platform. Hierdoor is duidelijk van wie je een kaartje koopt.

🤑 Eerlijke prijzen

Wij beschermen kopers tegen woekerprijzen doordat we maximaal 20% toename hanteren van de originele verkoopprijs. Als koper weet je altijd dat je een eerlijke prijs betaalt voor je tickets.

Tickets verkopen

Zodra je je advertentie online hebt gezet, heb je er geen omkijken meer naar. We sturen je een melding zodra je ticket is verkocht en je ontvangt het geld binnen één werkdag. Zo makkelijk is het!

1
Upload je PDF/pk.pass bestand en geef aan welke tickets je wilt verkopen

Upload je PDF/pk.pass bestand en geef aan welke tickets je wilt verkopen

Als je een ticket verkoopt dat met meerdere tickets in één bestand zit, vragen we je om het originele bestand te uploaden. Je kunt zelf aangeven welke tickets je wilt verkopen en welke je zelf wilt gebruiken. Zodra je advertentie aangemaakt is, sturen we de kaartjes die je zelf wilt gebruiken via een downloadlink in de bevestigingsmail. Op deze manier kan er geen verwarring ontstaan.

2
Bepaal de verkoopprijs en geef je bankrekeningnummer op

Bepaal de verkoopprijs en geef je bankrekeningnummer op

We beschermen kopers tegen woekerprijzen doordat we een maximale verkoopprijs van 20% boven de originele ticketprijs hanteren.

3
Promoot je advertentie op Facebook

Promoot je advertentie op Facebook

Je wilt je kaartje zo snel mogelijk verkopen - dat snappen wij! TicketSwap heeft het daarom heel makkelijk gemaakt om je advertentie te promoten. Uiteraard kan je zelf bepalen wat wel en niet gedeeld wordt. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om je ticket te verkopen aan een koper die je zelf al gevonden hebt.

4
Krijg een melding & betaald als je ticket is verkocht

Krijg een melding & betaald als je ticket is verkocht

Als je je ticket te koop hebt gezet op ons platform, hoef je verder niets meer te doen. We sturen je een melding als je ticket verkocht is en maken het geld binnen 3 werkdagen naar je over. Zo makkelijk is het gebruik van TicketSwap!

Verkoop je ticket nu
SecureSwap

SecureSwap

We hebben partnerships met organisatoren, locaties en ticketbedrijven. Tickets die voor deze evenementen worden verkocht maken we ongeldig, en de koper ontvangt een geheel nieuw ticket. Je kan deze evenementen herkennen aan het SecureSwap logo bij de advertentie.