DE AGENDA: waar moet je dit weekend zijn? 9 – 15 Mei

Waar moet je heen deze week?

DE AGENDA: NEDERLAND
Geschreven door Meike Jentjens, TicketSwap contributorGeplaatst donderdag 27 apr • 5 Minuten

DE AGENDA is TicketSwap’s nieuwe, wekelijkse event highlights serie, waar we de tofste evenementen delen die je niet wilt missen! We gaan van Amsterdam naar Rotterdam, en van Utrecht, Eindhoven en Groningen en alles wat er tussenin zit.

Vroeg Pieken

vrijdag 12 mei 20:00 • De Oude Rechtbank, Eindhoven

Vroeg Pieken, 12 Mei

Dit is er eentje voor de mensen die nogal gehecht zijn aan hun slaap: Vroeg Pieken begint en piekt vroeg, zodat je de rest van je weekend nog lekker veel energie hebt. Jij bepaalt welke hits de dj’s draaien en om 00:30 word je naar huis gestuurd met nieuwe herinneringen. De Oude Rechtbank is precies wat de naam doet vermoeden op het bekende Stratumseind in Eindhoven, waar je kunt eten, drinken en dansen in de oudste voormalige rechtbank van de stad.


Groovers, 12 Mei

OOST is een rauwe en intrigerende club in het hart van Groningen, met een flink aantal hallen, hoekjes en dansvloeren om te ontdekken. Groovers nodigt je uit om groovy, sexy en funky met ze te gaan op de dansvloer op de deep house bangers van de dj’s; de hele nacht door! Ben je klaar voor wat voetenwerk?


Remember The Future: Mees Salomé - Mitch de Klein, 12 Mei

Dit duo heeft zich al vaak bewezen door met de meest spannende sets te komen, waar ze ook maar spelen. Wonderkind Mees Salomé heeft zijn luide en trance-y sound al geperfectioneerd op zijn zeventiende, en het is alleen nog maar beter geworden. Mitch de Klein brengt melodie en techno samen, zodra hij de decks aanraakt. TivoliVredenburg ligt pal naast het station Utrecht Centraal, dus on y va.


Thuishaven 10YRS + Nachtshow, 13 Mei

Het ongewone festival Thuishaven viert zijn verjaardag op het bekende, zwaar industriële terrein met artiesten als Cincity, Eelke Kleijn, Lola Palmer, Tom Trago, Wouter S, Benny Rodrigues, en nog veel meer. Met een line-up met meer dan veertig acts én een mystery guest, weet je dat het een goede dag gaat worden. Gooi de speciale Nachtshow in de mix en je hebt echt geen reden meer om niet te gaan dansen op zaterdag 13 Mei.


Queer in Wonderland with Alice Longyu Gao, 13 Mei

Hyperpop is hot, zeker in EKKO vanavond! Alice Longyu Gao opent de ‘kleurrijke clubavond vol met glitter en vrije uitdrukking’ met een live show door alle genres heen voordat het feest losbarst in een crescendo van house, hyperpop en techno. Vrij en intiem tegelijkertijd? Zo zien we het graag.


Kraft Und Licht outdoor w - Future Intel, 13 Mei

Kraft Und Licht keer terug naar hun geliefde Hintergarten in Amsterdam - en dit keer doen ze dat samen met het Haagse radiostation Future Intel. Ze beloven de meest underground en mind-bending tunes mee te nemen, zoals je van ze gewend bent. Beide communities zijn open-minded, sociaal en vrij: dus geef de goede vibes door op deze droom in de openlucht.


Awakenings Spring Festival, 13 & 14 Mei

Waar moeten we beginnen met deze line-up? Awakenings komt weer met hun A-game naar de ‘Holy Ground’ Houtrak, waar het tweedaagse festival de hotste artiesten van dit moment showcased. Adriatique, Amelie Lens, Ellen Allien, Joris Voorn, Lobster en Paula Temple op zaterdag: dit is pas het begin. . Anetha, Bart Skils, Cera Khin, JEANS, en Rebekah verwarmen je hart en oren op zondag. Wees slim en neem je oordoppen mee. Dat wordt knallen!


Verknipt Presents 6EJOU, 13 Mei

Na 6EJOU’s energieke Verknipt set op ADE wilden ravers maar één ding: dat de meester van hard techno nog zo’n beukende all-nighter zou neerzetten op Verknipt. Industrial techno komt nog niet half in de buurt van een goede beschrijving van deze Franse dj zijn rauwe power. Als je van hard houdt, wil je deze echt niet missen!

Lees onze andere blogposts

Meer dan 6000 partners

Word een partner
Defqon LogoEventix LogoSziget LogoAncienne Belgique LogoDGTL LogoCercle LogoDefqon LogoEventix LogoSziget LogoAncienne Belgique LogoDGTL LogoCercle Logo