DE AGENDA: Waar moet je deze week zijn? 30 Mei – 5 Juni

Klaar voor de tracks van het moment in de binnen - en buitenlucht?

DE AGENDA: NEDERLAND
Geschreven door Meike Jentjens, TicketSwap contributorGeplaatst vrijdag 26 mei • 5 Minuten

Van hardere stijlen tot nostalgische drummachines door naar Pride-feestjes: de tips van deze week coveren zowat elk genre van elektronische muziek dat je maar kunt bedenken.

DE AGENDA is TicketSwap’s wekelijkse event highlights serie, waar we de tofste evenementen delen die je niet wilt missen! We gaan van Amsterdam naar Rotterdam, en van Utrecht, Eindhoven en Groningen en alles wat er tussenin zit.

Intents Festival 2023

vrijdag 2 jun 14:00 • Sportpark D’n Donk, Oisterwijk

Intents Festival 2023, Juni 2 - 4

Een festival met enkel hardere stijlen? Zeker weten! Intents Festival staat bekend om het enorme vuurwerk tijdens de slotshow, de tien (!) podia met een eigen thema en de dreunende basslines die je het hele weekend door hoort. Het is misschien een uitdaging om te beslissen waar je gaat dansen met 400+ acts op de line-up, maar als je houdt van elektronische muziekstijlen met 'hard' ervoor, kun je niet anders beslissen dan te gaan.

909 Festival, Juni 3 - 4

Wist je dat 909 Festival vernoemd is naar de TR-909 drummachine van Roland? De 909 heeft een enorme nvloed gehad op techno, house en acid; het geluid dat dit weekend door de bomen en parken van het Amsterdamse Bos zweeft. Op de line-up staan techno-prinses Charlotte De Witte, Detroit zwaargewicht Jeff Mills, 'DJ Daddy Trance' Marlon Hoffstadt, STOOR-oprichter Speedy J, vinyl virtuoos Vân Anh en nog veel meer: bereid je voor om de kick, clap en snare door je hele lichaam te voelen.

The Crave Festival 2023, Juni 3

Den Haag laat zijn rijke geschiedenis aan elektronische muziek zien op The Crave Festival, met lokale talenten en buitenlandse vrienden. De vijf podia bieden een tijdelijk thuis aan techno, house en electro in het Zuiderpark op deze zonnige zaterdag. Anetha, Barker & JakoJako, The Blessed Madonna, Octo Octa b2b Eris Drew, Spekki Webu en VTSS zorgen voor de tracks; jij doet de trucs. 

Multigroove - Summer Garden Party, Juni 3

Neem je zonnebril mee en ga deze zaterdag naar Amsterdam-West voor een dag vol Europese, early rave hardstyle. Multigroove's eerste Summer Garden Party was al in 1991, wat laat zien dat ze weten hoe ze een blijvend feestje moeten geven. Binnen en buiten, zonnig en donker, dag en nacht: geniet van de sets van CJ Bolland, Darkraver, GYSÈLE en anderen op Multigroove.

Diskodip 10 Years, Juni 3

Tien jaar bestaan, tien uur dansen! Diskodip viert zijn tiende verjaardag in Doornroosje in Nijmegen. De organisatie brengt een aantal van de vaste waarden die hun evenementen tot nu toe hebben gevormd mee, met Kamma & Masalo als waardige afsluiter. Van obscure platen tot bubble gum disco: Nijmegen zal weten dat Diskodip hier was.

IsBurning x FLUID 2023, Juni 3

Ga naar een van de hipste underground clubs van Utrecht voor het slotfeest van de Utrecht Pride 2023. WAS. is gevestigd in een oude fabriek, perfect voor het queer-collectief FLUID om samen met ...IsBurning en jou door de gangen te dwalen. De community die is opgericht in Club Trouw wil dat mensen absoluut vrij zijn in wie ze willen zijn. De line-up blijft geheim, maar met Carlos Valdes als grondlegger, kun je erop rekenen dat het gezellig wordt. 

FURTHER: 3 Years, Juni 3

DJ Bone keert terug naar de plek waar het allemaal begon: Radion. Zijn FURTHER party wordt drie jaar deze zaterdag en o.a. Ben Sims, Helena Hauff, Will Clarke, doen mee aan de festiviteiten. Detroit goes Amsterdam en verder voor dit feest waarbij je gewoon weet dat techno, house en electro naadloos in elkaar overgaan op deze avond. Klaar om een stapje verder te gaan?

Amsterdam Open Air 2023, Juni 3 & 4

Amsterdam Open Air is één van die gevestigde namen die het seizoen officieel geopend verklaart. Clubs, labels en promotors als Kanaal40, Tribes, The Other Side en Intercell hosten podia naast de Open Air mainstage, waar muziekliefhebbers kunnen pingpongen tussen genres. Acts als Cinthie, De Jeugd van Tegenwoordig, Nedda Sou, Passion DEEZ, T-SHA, en vele, vele anderen komen samen voor twee dagen verdwalen in het park.

Lees onze andere blogposts

Meer dan 6000 partners

Word een partner
Defqon LogoEventix LogoSziget LogoAncienne Belgique LogoDGTL LogoCercle LogoDefqon LogoEventix LogoSziget LogoAncienne Belgique LogoDGTL LogoCercle Logo