DE AGENDA: Waar moet je deze week zijn? 23 – 30 mei

Het festivalseizoen is eindelijk hier!

DE AGENDA: NEDERLAND
Geschreven door Meike Jentjens, TicketSwap contributorGeplaatst di 23 mei • 5 Minuten

 We nemen je deze week mee naar de buitenlucht voor spetterende festivaldagen, speciale all-day sets en oase-raves midden in het bos. En dan hebben we het nog niet eens over de hot & steamy clubnacht en groovy evenementen op Pinksteren gehad, waarbij de vrije dag op maandag een cadeautje voor ravers is.

DE AGENDA is TicketSwap’s nieuwe, wekelijkse event highlights serie, waar we de tofste evenementen delen die je niet wilt missen! We gaan van Amsterdam naar Rotterdam, en van Utrecht, Eindhoven tot in Groningen en alles wat er tussenin zit.

Paradigm: A One Day Festival Trip 2023

za 27 mei 12:00 • Paradigm, Groningen

Paradigm A One Day Festival Trip 2023, 27 Mei

In het noorden weten ze wel hoe ze een line-up moeten samenstellen. Black Cadmium, BSS b2b Naone, Jeans, Nene H, Sansibar (live), en Stephanie Sykes nemen je deze zaterdag mee op een elektronische trip die volgens onze voorspellingen alle verwachtingen en BPMs te boven gaat. Verwacht block party vibes! Organisator VBX staat bekend om hun dynamische podiumontwerp, maar ook de jaarlijkse afterparty is inmiddels een berucht agendapuntje.

CREDIT: Dan Medhurst

Toffler Festival 2023, 27 Mei

Als een underground club bovengronds gaat, kan dat alleen maar betekenen dat er betere tijden aanbreken. De Rotterdamse club TOFFLER neemt zijn verplaatsbare geluidssysteem en karakteristieke lichtshow mee naar het park voor hun jaarlijkse buitenfestival, waar zwaargewichten als Adam Beyer, Joseph Capriati, Rebekah, en Reinier Zonneveld (live) de grond gaan laten schudden. Ook Benny Rodrigues, Joëlla Jackson, en Patrick Topping zijn van de partij.

Pleinvrees Festival 2023, 27 Mei

Neem zaterdag de pont naar het noorden voor een dag vol liveacts, opkomend talent en heavy hitters. Polo & Pan speelt een dj-set vol met hun tropische synth house en disco bangers, naast Olympe, Jamiie, en Fritz Kalkbrenner (live) - geen twijfel mogelijk dat de NDSM-werf verandert in een stomend hete downtown bash. Kölsch sluit de nacht af, dus bereid je voor om je vrienden te verliezen in de elektronische chaos en nieuwe vrienden te maken.

Modular Open Air - KI/KI All Day Long, 27 Mei

Ki/Ki is één van die dj’s met een echte signature sound. Ze is een van de heetste en meest geboekte jockeys van Nederland aan het worden en haar recente stap op het pad naar veel all-day-long sets maakt haar nóg meer een vaste waarde in het circuit. Het thema is trance, techno en trippy, en het intieme en groene terrein van Keile District zorgt voor de best mogelijke achtergrond.

Lente Kabinet, 27 & 28 Mei

Job Jobse noemde dit festival zijn favoriete festival in de wereld - onmiskenbaar bewijs dat het een goed feestje wordt. De koning van de trance speelt op zondag op 'zijn' Tweede Kamer-podium naast Fatima Yamaha, Jasmín, Peach, Rey Colino en nog veel meer bekende namen. Maar skip de zaterdag van Lente Kabinet in 't Twiske vooral niet, want Angel D’Lite, Gabrielle Kwarteng, Long Bram, Palms Trax en vele andere top selectors openen samen met jou dit festivalseizoen.

Fiesta Macumba XL, 28 Mei

Liefhebbers van reggaeton, merengue, cumbia, dancehall, salsa en bachata, verenig je: Fiesta Macumba XL strijkt deze zondag neer in Utrecht en hun recept blijft even flirterig en zonnig als altijd. TivoliVredenburg is een van de grootste concertzalen van Nederland, dus bij deze full-on take-over zul je als danser door alle zes de zalen zwermen. Geen wonder dat ze het een XL-feest noemen!

Solid. Grooves Amsterdam, 28 Mei

What's in a name? Solid. Grooves wil dat je danst, en ze hebben de perfecte plek vlak bij Sloterdijk in Amsterdam gevonden om je daar vrij bij te laten voelen. Dj's als Dennis Cruz, Lola Palmer, Michael Bibi, and Nicole Moudaber brengen hun meest ritmische en diepste tracks - jij brengt de moves.

De Zon Festival, 28 Mei

Zeven podia, bijna elk muziekgenre dat je kunt bedenken, en de volgende dag vrij? Reken maar van yes! De vooruitzichten voor deze dag zijn in meerdere opzichten goed. De organisatoren hebben zeven knallende collectieven uitgenodigd om de podia over te nemen, dus niet meer dan fair dat jij ook je vrienden meeneemt...


Lees onze andere blogposts

Meer dan 6000 partners

Word een partner
Defqon LogoEventix LogoSziget LogoAncienne Belgique LogoDGTL LogoCercle LogoDefqon LogoEventix LogoSziget LogoAncienne Belgique LogoDGTL LogoCercle Logo