DE AGENDA: Waar moet je deze week zijn? 2 – 8 Mei

Waar moet je heen deze week?

DE AGENDA: NEDERLAND
Geschreven door Meike Jentjens, TicketSwap contributorGeplaatst donderdag 27 apr • 5 Minuten

Bevrijdingsdag is niet alleen een dag om de Nederlandse vrijheid te vieren, het is ook een hele mooie dag om de tofste evenementen te bezoeken. Waar moet je deze week heen? TicketSwap is er voor je!

Rave XXL - Indoor Festival

donderdag 4 mei 23:00 • Now&Wow Club, Rotterdam

Rave XXL – Indoor Festival, 4 May


Vrije dag op Bevrijdingsdag? Geluksvogel! Deze week opent club Now&Wow in de Maassilo (een van de meest underground venues in in Rotterdam) de deuren voor Rave XXL – Indoor Festival: een dampend en donker feest tot vroeg in de ochtend voor liefhebbers van echte ‘in your face techno’. Van schranz naar hard techno en van minimal tot acid: de BPM’s gaan omhoog!


Het Amsterdams Verbond 2023 | Bevrijdingsfestival, 5 May


Deze week vieren we Bevrijdingsdag - vier het in stijl op het Amsterdams Verbond. Ook zij nodigen hun Amsterdamse besties uit: Chicago Social Club x Lovelee, Club Atelier x Hacienda, Club NYX x Disco Dolly en Het Mokums Paradijs x Four x Waterkant, en nog veel meer. Acts als Ronnie Flex, FS Green b2b Waxfiend, Benny Rodrigues, Michel de Hey, Moxie b2b Bella en Silvie Loto draaien de platen, draai jij vast warm?

Credit: Melanie Lehmann

Liberté Liberté 2023, 5 May


Liberté Liberté keert terug naar het thuishonk Lofi! Het open-minded feest uit de stal van ZeeZout nodigt uit om te dansen voor de vrijheid – niet alleen die van jezelf, maar ook die van anderen. Come as you are is de dresscode en internationale klappers als Call Super en Mall Grab verzorgen naast Nederlandse helden als Philou Louzolou, Naone en Sarkawt Hamad de tunes.


Die Rakete, 5 May


De derde ronde! Het Duitse Die Rakete keert terug naar creative hub RADION voor een avond vol met underground hardtrance. Dj’s als Bad Boombox, Akemiö Grey, Maryline K en Rozie houden je de hele nacht op de dansvloer met hun meeslepende energie en harde sounds. Maak je klaar!


Nous’klaer Audio with Massimiliano Pagliara, Oberman, 5 May


Als de oprichter van het label mee komt, dan weet je dat het goed zit. Oberman draait op deze all-nighter naast Berghain’s Panorama Bar-resident Massimiliano Pagliara, die voor de eerste Nous’klaer Audio take-over van BIT club naar Rotterdam afreist. Fijnproevers, verzamel! Melancholie op de dansvloer, wie houdt er niet van?


Music On Festival 2023, 6 & 7 May


Music On brengt alle house darlings weer samen in Amsterdam in het weekend van 6 en 7 mei! ANOTR, Hot Since 82, Joëlla Jackson en SYREETA trappen de zaterdag af in het weelderige Meerpark, waar je op zondag onder andere kunt genieten van Andrea Oliva, Jamie Jones, en Seth Troxler . Zonnebrillen en outfits klaar?


Geheime Liefde, 6 May


Wat is er mooier dan een geheime liefde? Laat je verrassen door wie er op de line-up staan en ontdek alle hoekjes van het raadselachtige festivalterrein met je eigen geliefden. De categorie is techno, deep-house en disco: tijd om jouw nieuwe favoriete dj te vinden?


Shrek Rave, 6 May

Ja, natuurlijk is dit een ding! De eerste Nederlandse Shrek Rave vindt plaats in club Panama aan de Oostelijke Handelskade. Klaar om het moeras in te duiken? Het enige wat je hoeft te doen is je in het groen te hullen. De dj’s spelen Shrek hits & party bangers – geheel in stijl.

Lees onze andere blogposts

Meer dan 6000 partners

Word een partner
Defqon LogoEventix LogoSziget LogoAncienne Belgique LogoDGTL LogoCercle LogoDefqon LogoEventix LogoSziget LogoAncienne Belgique LogoDGTL LogoCercle Logo