DE AGENDA: Koningsdag en Koningsnacht 2024

Waar moet je zijn deze Koningsdag en Koningsnacht

  • TicketSwap Team
  • wo 17 apr
  • THE AGENDA INTERNATIONAL

Dit artikel is geschreven en samengesteld door het TicketSwap-team, en voor jou vertaald met AI.

TicketSwap's maandelijkse serie THE AGENDA brengt je op de hoogte van de spannendste evenementen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Eindhoven en daarbuiten.

Ga voor een volledige lijst naar onze speciale Koningsdag 2024 collectie.

In deze speciale editie van Koningsdag en Koningsnacht geven we je onze topaanbiedingen voor het vieren en overleven van Koningsdag dit jaar in heel Nederland.

Loveland van Oranje Festival 2024

za 27 apr 11:00 • Meerpark, NL

Loveland van Oranje

Een toevluchtsoord voor elektronische liefhebbers, met een indrukwekkend roster van techno en house maestro's, waaronder grote energie van Reinier Zonneveld (live), etherische melodieën van Kölsch, techno puurheid van Pan-Pot, en verdere flair van mensen als Joëlla Jackson, Vuur, Dana Montana en meer.

Kingsland Festival 2024 | Amsterdam

za 27 apr 12:00 • RAI Amsterdam, NL

Kingsland 2024

Ook Kingsland Rotterdam en Kingsland Groningen Verspreid over Amsterdam, Rotterdam en Groningen staat Kingsland als een kolossaal multi-stedelijk Koningsdag feest, met drie deskundig samengestelde line-ups. Met iconen als Martin Garrix, Bizzey, Broederliefde, Cho, Nicky Romero en meer.

Verknipt Kingsday Festival 2024

za 27 apr 12:00 • Hembrugterrein, NL

Verknipt Kingsday Festival

Een smeltkroes voor undergroundgeluiden, met 27 artiesten verspreid over twee binnenzalen en een buitenpodium, met broeierige beats van Alt 8, etherische droomlandschappen van Biia en beukende techno van onder andere Alignment, Shlømo, Basswell, Sara Landry en meer.

Intercell x DJ Heartstring | Kingsday

za 27 apr 20:00 • Warehouse Elementenstraat, NL

Intercell x DJ Heartstring

Intercell nodigt het Berlijnse duo DJ Heartstring uit voor sappige grooves en waarschijnlijk een flinke scheut popvibes on the side (het is tenslotte een feestelijke dag...).

Supersized Kingsday Festival 2024

za 27 apr 12:00 • Aquabest, NL

Supersized Kingsday 2024

Een mekka voor fans van hardstyle, hardcore en alles daartussenin. De enorme line-up van dit jaar omvat B-Front, Act of Rage, Vertile en Dual Damage (om er maar een paar te noemen). De line-up van het festival is een who's who van de hard dance scene, met acts die bekend staan om hun explosieve energie en onvergetelijke optredens.

Shelter presents: Circular Kingsnight Special

vr 26 apr 23:00 • Shelter, NL

Shelter Kingsnight

Als de zon ondergaat, wordt Shelter je go-to als je op zoek bent naar diepere, meer introspectieve elektronische geluiden, met The Blessed Madonna, Fafi Abdel Nour, Berkan v8 ingelijfd om het thuis te brengen.

PIV Warehouse Kingsnight edition 2024

vr 26 apr 22:00 • Warehouse Elementenstraat, NL

PIV Kingsnight

Duik in een showcase van heldere deep house en tech grooves met Artmann, Fabe, Litmus, Locklead, Mason Collective en Prunk. Verwacht precisiebeats, dynamische baslijnen en een nacht vol innovatieve geluidsexploratie.

Happy Feelings Koningsnacht

vr 26 apr 19:00 • IJLand, NL

Happy Feelings Koningsnacht

Feest met La Fuente, Sam Feldt en The Him voor een high-energy mix van elektronische beats, aanstekelijke houseritmes en dansvloeranthems die garant staan voor een Kingsnight om nooit te vergeten.

Bekijk voor meer Koningsdag- en Koningsnachtinspiratie nu meer van onze Koningsdag- en Koningsnachtevenementen.


Lees onze andere blogposts

Meer dan 6000 partners

Word een partner
Defqon LogoEventix LogoSziget LogoAncienne Belgique LogoDGTL LogoCercle LogoDefqon LogoEventix LogoSziget LogoAncienne Belgique LogoDGTL LogoCercle Logo