DE AGENDA: Waar moet je deze week zijn, 25 April – 1 Mei

De beste manieren om Koningsdag in stijl te vieren

DE AGENDA: NEDERLAND
Geschreven door Meike Jentjens, TicketSwap contributorGeplaatst woensdag 26 apr • 5 Minuten

De Agenda is een nieuwe serie van Ticketswap, waarin we absolute parels van evenementen uitlichten die je niet wil missen.

Vergeet keuzestress, dit zijn de tofste opties om van Koningsnacht én -dag, plus het weekend erna een memorabel feestje te maken

POING XL

woensdag 26 apr 23:55 • POING, Rotterdam, NL

POING XL: KINGS NIGHT, 26 April

Poing is een charmante underground club in Rotterdam, die de programmering altijd op orde heeft. Dat is een understatement voor hun POING XL: KINGS NIGHT, want ze nodigen lokale en internationale iconen als Animistic Beliefs, Mila Black, Faustin, uit om Koningsnacht te vieren. Genres vervagen, net als je besef van tijd als je in POING staat!

A Paradigm of Excellence: King's Night, 26 April

Met de queen van bangers Courtesy, zwaargewicht Ben Sims, afro deep techno koning MARRØN, rijzende ster Locus Error én live-meester Albert van Abbe op de line-up kán het bijna niet misgaan. Paradigm opent hun Zeefgebouw in Groningen voor je, waar je je een heuse techno-koning(in) kunt wanen.

Credit: Zeb Daemen

Loveland van Oranje 2023, 27 April

Het Meerpark ligt er weer groen bij, aan de knallende line-up van Loveland van Oranje ligt het niet: het enige wat je kunt doen is dansen. Amelie Lens, FJAAK, Joris Voorn en Luuk Van Dijk verzorgen de tunes, jij doet de moves! 

Supersized Kingsday Festival 2023, 27 April

Het motto van Supersized Kingsday Festival is niet voor niks ‘de grootste en de gezelligste’. Voor deze negende editie reizen we weer af naar Aquabest vlakbij Eindhoven, waar je kunt kiezen uit één van de acht area’s klaar voor jou en je vrienden.

Oranjebitter 2023, 27 April

Job Jobse, Carista, and Sedef Adasi in De Tuin? Livemuziek van Froukje, Nonchelange en Prins S. en De Geit in De Huiskamer? Oranjebitter heeft het allemaal! Een heerlijk dagje in het park met de allerheetste acts, dat klinkt goed toch?

Intercell x Live From Earth, 27 April

Knal je de BPMs liever omhoog? Intercell slaat de handen ineen met het Berlijnse collectief Live From Earth voor een hard avondje beuken. De locatie is al net zo hard: het voormalige ketelhuis van de Bijlmerbajes in Amsterdam Oost ziet er niet alleen waanzinnig industrieel en duister uit, het is ook nog eens de perfecte plek om lekker te dwalen. 

Credit: Fleur Mulder

Tribes - Freedom Day, 27 April

Tribes heeft zich op Amsterdam Dance Event al bewezen groter te zijn dan alleen maar een clubavond. Het is een gevoel; en het is een gevoel dat je absoluut wil ervaren. Vier de nationale feestdag van Zuid-Afrika, Freedom Day, samen met jouw tribe in Paradiso

Thuishaven | Hard Special with Charlie Sparks, 29 April

Nog niet genoeg gehad na Koningsdag? Bereid je voor op een ritmische en beukende set van tien uur (!) van Charlie Sparks, die zijn energieke UK-sound naar Amsterdam haalt op zaterdag 29 april. 

Lees onze andere blogposts

Meer dan 6000 partners

Word een partner
Defqon LogoEventix LogoSziget LogoAncienne Belgique LogoDGTL LogoCercle LogoDefqon LogoEventix LogoSziget LogoAncienne Belgique LogoDGTL LogoCercle Logo