6 reasons to go to to DGTL festival 2024

Reason #2 had us *running* to add tickets to basket

  • TicketSwap Team
  • di 26 mrt
  • Lists

Lees in een andere taal:

Let op: deze vertaling is verzorgd met behulp van machine learning.

ADVERTENTIE-INHOUD

Voor de nieuwkomers is het DGTL festival niet alleen een juweel in de kroon van Nederlandse festivals - het is een instituut voor elektronische muziek.

Het festival loopt van vrijdagavond tot maandagochtend met een programma vol lokale en internationale elektronische talenten, en is een must voor het lange paasweekend.

Sinds 2013 is DGTL het perfecte voorbeeld van wat er gebeurt wanneer organisatoren nauw luisteren naar wat de feestgangers willen - en iets nog beters teruggeven. Hoewel de jaarlijkse line-up altijd indrukwekkend is (en dit jaar is geen uitzondering), is voor DGTL muziek slechts één pijler van het festival. Kunst, duurzaamheid en verantwoordelijkheid worden ook als enorme prioriteiten beschouwd. ...en, het is waarschijnlijk die baanbrekende aanpak die ertoe heeft geleid dat DGTL niet alleen domineert in de NL festival scene, maar ook zijn invloed ver daarbuiten heeft verspreid, met DGTL edities in New York, Los Angeles, Santiago, São Paulo, Guadalajara, New Delhi, en Mumbai.


Lees onze andere blogposts

Meer dan 6000 partners

Word een partner
Defqon LogoEventix LogoSziget LogoAncienne Belgique LogoDGTL LogoCercle LogoDefqon LogoEventix LogoSziget LogoAncienne Belgique LogoDGTL LogoCercle Logo