Hoe kunnen we je helpen?

Het lukt me niet om in te loggen?

Bekijk hieronder mogelijke issues en oplossingen bij inlogproblemen:
 
Ik heb mijn Facebook account gebruikt om om te registreren bij TicketSwap:
 
Als jij je Facebook account hebt gebruikt voor de registratie van je TicketSwap account dan kun je altijd inloggen op TicketSwap met je Facebook wachtwoord. Mocht jij je wachtwoord vergeten zijn, doe dan een wachtwoordreset op de Facebook website. Je kunt dan vervolgens met je nieuwe wachtwoord inloggen bij TicketSwap.
 
Ik heb mijn TicketSwap account aangemaakt met email registratie:
 
Als jij je TicketSwap account hebt aangemaakt met de email registratie dan hoef je nooit met een wachtwoord in te loggen. Je kunt namelijk op "log in" drukken en het geregistreerde emailadres invullen. Op dat moment ontvang je van ons een zogenaamde "Magic link" in jouw email. Als je inlogt via deze link hoef je de komende 30 dagen niet meer opnieuw in te loggen en ben je automatisch ingelogd op TicketSwap.
 
Als je niet binnen 3 minuten de email ontvangt, controleer dan ook de SPAM folder van je email.

Mijn Facebook wachtwoord is correct, maar ik heb nog steeds geen toegang:

Als je via Facebook inlogt, is het van groot belang dat je TicketSwap toegang geeft. Als je de toegang eenmaal hebt geweigerd, is het mogelijk dat het je volgende keer niet lukt om in te loggen. Om dit ongedaan te maken, kan je ons hier uit je Facebookinstellingen verwijderen. Als je dit hebt gedaan, kan TicketSwap weer om toegang vragen. Accepteer dit en je kan inloggen! Nadat je alle stappen hebt doorgelopen om je e-mailadres te verifiëren, kan je je Facebookaccount verwijderen zonder toegang tot je account bij TicketSwqp te verliezen.  
 

Heeft dit je vraag beantwoord?