Hoe kunnen we je helpen?

Is het verkopen via TicketSwap veilig?

Ja. We leggen graag uit waarom!

We controleren iedere koper en verkoper   🔍
Om TicketSwap zo veilig mogelijk te maken, vragen wij persoonlijke gegevens van verkopers, zoals bijvoorbeeld een geverifieerd telefoonnummer en e-mailadres. Je e-ticket wordt pas naar de koper verzonden wanneer deze heeft betaald; voor die tijd is het ticket voor niemand zichtbaar. Wanneer het geld bij ons binnen is, zullen wij het de volgende werkdag naar jouw opgegeven rekeningnummer sturen.

We onderzoeken ieder ticket
🕵️‍
We controleren de tickets op verschillende punten (locatie, prijs, datum, etc.). Dit doen wij zo snel mogelijk nadat een ticket via ons systeem online is gezet. Ook worden barcodes van alle geüploade tickets gecontroleerd om dubbele plaatsing te voorkomen. Ons systeem herkent dit en daarom is het niet mogelijk om hetzelfde ticket meerdere malen aan te bieden.

Secure Swap
TicketSwap gaat samenwerkingen aan met organisatoren en ticketbedrijven om Secure Swap mogelijk te maken. Met Secure Swap worden verkochte tickets onbruikbaar gemaakt en krijgt de koper een compleet nieuw en uniek exemplaar. Zo weet je als verkoper zeker dat je niet per ongeluk een verkocht ticket gebruikt en is jouw koper zeker van een geldig kaartje. Op deze manier willen we bij zoveel mogelijk tickets 100% veiligheidsgarantie bieden. Je herkent tickets waarbij Secure Swap is gebruikt aan het Secure Swap logo dat bij de tickets komt te staan. Bekijk hier welke partners zich bij ons hebben aangesloten.

Heeft dit je vraag beantwoord?