Hoe kunnen we je helpen?

Hoe werkt de loterij?

Bij TicketSwap staat de fan altijd op de eerste plaats. Ons doel is om voor iedereen het kopen en verkopen eerlijk en transparant te maken. 

Het kan erg frustrerend zijn om te lezen dat “iemand anders aan het afrekenen” is. We hebben  naar jullie feedback geluisterd en komen daarom met een nieuwe manier om tickets te kopen voor evenementen waar veel vraag naar is.

Wij introduceren: Loterijen!


Heb je feedback op deze nieuwe functionaliteit?
Klik hier om die te delen

 

 

Waarom een lotterij?

Loterijen geven iedereen een eerlijke kans :handshake:

Het gaat er niet meer om dat je de snelste bent! In plaats daarvan heb je 2 minuten de tijd om mee te doen aan de loterij. Dit geeft meer mensen de kans om een ticket te kopen dan voorheen. 

Inspanning wordt beloond :muscle:

Zelfs wanneer je de mogelijkheid om tickets te kopen niet wint, word je beloond met een geluksklavertje :four_leaf_clover:. Aan hoe meer loterijen je deelneemt voor een bepaald evenement, hoe meer klavertjes je krijgt. Hoe meer geluksklavertjes jij op zak hebt, hoe groter de kans dat jij wint. Het betekent niet dat degene met de meeste klavers ook altijd wint, maar de winkans krijgt in elk geval een flinke boost. Als je dus écht naar dat evenement wilt, zal je inspanning beloond worden. 

Loterijen houden het veilig :robot_face:

Zoals je weet, doen we er alles aan om robots te verslaan en blokkeren we mensen die ze gebruiken. Dankzij een aantal slimme voorzorgsmaatregelen worden deze mensen op voorhand al buitenspel gezet.

 

Hoe het werkt?

 1. Wanneer er een ticket voor een populair evenement beschikbaar komt, ontvang je een melding met een uitnodiging om deel te nemen aan de loterij. 
 2. Zodra jij op deze melding klikt, doe je automatisch mee aan de loterij: iedereen heeft steeds 2 minuten per loterij om mee te doen. 
 3. Na deze 2 minuten wordt er willekeurig een winnaar gekozen (:four_leaf_clover:onthoud dat meer klavertjes je een grotere winkans geven)
 4. Vervolgens zijn er twee scenario’s mogelijk:
  • Je bent niet geselecteerd :four_leaf_clover:
   Je krijgt een extra geluksklavertje voor de volgende loterij. Dit vergroot je kans om het volgende ticket te bemachtigen.
  • Je bent wel geselecteerd :tada:
   Yes! Dit keer ben jij de gelukkige! Het ticket wordt toegevoegd aan je winkelwagen. Je ontvangt ook een melding dat je de loterij gewonnen hebt. Vergeet niet om de betaling af te ronden! :wink:


Ook goed om te weten:

 1. Om mee te doen aan de loterij heb je de TicketSwap app nodig. Dit betekent dat tickets voor deze evenementen waar veel vraag naar is niet beschikbaar komen op de desktop of mobiele website.
 2. Wanneer je een loterij sluit, kun je deze nog steeds vinden via de homepage in de app.
 3. Je kunt een loterij ook verlaten als je het ticket niet meer wilt (bijvoorbeeld omdat de prijs voor jou te hoog is). 

 

 

Heb je feedback op deze nieuwe functionaliteit?
Klik hier om die te delen

Heeft dit je vraag beantwoord?