Hoe kunnen we je helpen?

Het event waarvoor ik een ticket heb gekocht/verkocht is gecanceled, wat nu?

Wanneer een evenement is afgelast zijn we altijd afhankelijk van de oplossing die geboden wordt door de ticketprovider/organisator voor de originele kopers van de tickets (in het geval van TicketSwap de verkopers).

We zullen altijd de oplossing van de ticketprovider/organisator aanhouden en we zullen er altijd voor proberen te zorgen dat dezelfde oplossing geboden wordt voor de kopers op ons platform.

Reguliere verkoop (geen Secure Swap)

Vanaf het moment dat de ticketprovider/organisator heeft aangegeven over te gaan tot een terugbetaling voor de originele kopers van de tickets, zullen wij direct aan hen vragen het verkoopbedrag terug te storten naar de kopers via ons platform.

Houd er rekening mee dat het tot enkele weken kan duren voordat de verkoper het ticket terugbetaalt, omdat het gemiddeld 3-4 weken duurt voordat de ticketprovider/organisator het geld heeft teruggestort.

Wij zullen de verkoper meerdere malen vragen het geld naar de koper terug te storten. In het geval dat de verkoper weigert mee te werken zullen wij het account van de verkoper permanent blokkeren. Als koper van het ticket kun jij ook besluiten aangifte te doen tegen de verkoper. Helaas kan TicketSwap geen compensatie bieden voor het financiële verlies.

Secure Swap

Als het ticket dat jij hebt gekocht een Secure Swap ticket is zal er geen samenwerking van de verkoper nodig zijn. In deze gevallen hebben wij namelijk een samenwerking met de ticketprovider/organisator en krijgen wij direct via deze partijen het geld teruggestort. 

Op het moment dat de ticketprovider/organisator heeft aangegeven het geld te zullen terugstorten, zullen wij onze kopers hierover informeren. Per mail zal duidelijk worden gemaakt welk bedrag wanneer op de rekening staat.

Heeft dit je vraag beantwoord?